Mondfotografie

In een tandheelkundige praktijk wordt steeds vaker gebruik gemaakt van lichtfoto's. De beelden zijn het visitekaartje van de praktijk bij presentaties, visitaties, websites en socialmedia.

Om tot mooie resultaten te komen is het aanschaffen van een goede camera niet voldoende. Accessoires, wanghaken, mondspiegels en het juiste gebruik hiervan zijn onontbeerlijk om tot mooie scherpe en reproduceerbare foto's te komen.
Een praktische training in het gebruik van de camera, hoe te fotograferen in de mond en praktische tips zorgen voor kennis, zelfverzekerdheid en bruikbare beelden.
Ga naar de contactpagina en informeer naar de mogelijkheden voor een cursus op lokatie.

Geheugensteun

Via de link onderaan deze pagina is het mogelijk een bestand te downloaden. Dit is een A3 formaat geheugensteun met alle informatie om goede extra-, en intraorale foto's te kunnen maken. Ook is het handig om te communiceren met de patiënt.

Materiaal

Een tweede download zijn de materialen die ik prettig vindt bij het fotograferen in de mond. De lipretractor, mondspiegels, wanghaken maar ook batterijen en de spiegelwarmer staan met bestelnummer vermeldt.