Fotografie

Als landschap en architectuur afgestudeerd fotograaf houd ik van vergezichten en mooie gebouwen. Maar ook een zakelijk of familie portret in mijn eigen studio in Oosterbeek behoort tot de mogelijkheden. Gespecialiseerd ben ik in het geven van workshops en lezingen in de dentale branch over mond- en gelaatsfotografie.

Dentale fotografie

Het gebruik van lichtfotografie in de tandheelkundige praktijk biedt een aantal voorbeelden; Zij kan onder andere de uitleg aan patiënt, de behandelplanning, intercollegiaal overleg en de communicatie met het tandtechnisch laboratorium vergemakkelen. Kijk en lees rustig verder bij Dentale fotografie.

Portretfotografie

Een zakelijk portret of een mooie foto van een geliefde op de schoorsteenmantel moet zorgen voor het juiste gevoel. De foto is een herinnering, de gedachte aan een persoon of de uitstraling van een bedrijf. Het is dus belangrijk om dat tijdens een fotoshoot te bereiken. Elke keer weer een uitdaging om die mooie glimlach en fonkelende ogen te vangen in een beeld.

Woonplaatsfotografie

Landschappen, het straatbeeld van nu, de veranderingen in het dorp of de stad, allemaal kijken we met verwondering en herinneringen naar oude foto's en anzichtkaarten. Om die verwondering over het nu vast te leggen maak ik graag beelden in het heden. Het fotoboek AlsjeinHeterenbent is mijn eerst fotoboek van het dorp Heteren van september 2017 tot september 2018. Ook mijn tweede fotoboek AlsjeinOosterbeekbent is nu te koop bij Boek- en kantoorboekhandel Meijer & Siegers

Interieur & Landschap

De praktijk, een studio, een nieuw interieur, mooie verlichting of een prachtig gebouw wil je laten zien op je website. Door dit vast te laten leggen op een professionele manier geef je klanten een idee van de uitstraling en kwaliteit die bij jou past. Kijk voor diverse voorbeelden bij Interieur & Landschap.  

Cursussen en lezingen

CRKBO geregistreerde instelling Als CRKBO geregistreerde instelling en schrijver van het eerste Nederlandse boek over mondfotografie: "Digitale mondfotografie, Een praktische handleiding", geef ik op aanvraag cursussen en lezingen in binnen- en buitenland. In lezingen en hands-on trainingen komen materiaal, instellingen, hoe te fotograferen en beeldbewerking aan de orde. Via de contact pagina ben ik snel en gemakkelijk te bereiken.
 

Mondfotografie

"Reproduceerbaarheid is de kunst"

Bedrijfsfotografie

"Licht, compositie, scherptediepte en de juiste lens maken het beeld"

Portretfotografie

"Lichtjes in de ogen en een ontspannen lach....."