Fotografie

Het gebruik van lichtfotografie in een tandheelkundige praktijk biedt een aantal voordelen: zij kan onder andere de uitleg aan de patiënt, de behandelplanning, intercollegiaal overleg en de communicatie met het tandtechnisch laboratorium vergemakkelijken.

Keuzes

"We gaan mondfoto's maken" is gemakkelijker en sneller gezegd dan gedaan. Goede portret- en mondfoto's vragen om veel fotografische kennis op het gebied van materiaal en instellingen. In een markt waar elk half jaar een nieuw model camera uitkomt en de technische termen je om de oren vliegen is het niet gemakkelijk om de juiste keuze te maken. 

Cursussen en lezingen

CRKBO geregistreerde instelling Als CRKBO geregistreerde instelling en schrijver van het eerste Nederlandse boek over mondfotografie: "Digitale mondfotografie, Een praktische handleiding", geef ik op aanvraag cursussen en lezingen in binnen- en buitenland. In lezingen en hands-on trainingen komen materiaal, instellingen, hoe te fotograferen en beeldbewerking aan de orde. Via de contact pagina ben ik snel en gemakkelijk te bereiken.

Mondfotografie

"Reproduceerbaarheid is de kunst"

Dentale fotografie

"Licht, reflecties, scherptediepte en de juiste lens maken het beeld"

Portretfotografie

"Lichtjes in de ogen en een ontspannen lach....."