#AJIOB

AlsjeinOosterbeekbent is een project ter ere van het 120-jarig bestaan van boek- en kantoorboekhandel Meijer & Siegers. Van September 2019 tot september 2020 heb ik foto's gemaakt van het Oosterbeek van nu. Het fotoboek is een prachtig tijdsdocument van het dorp Oosterbeek anno 2020. 

Fotoboek

Vanaf 17 oktober 2020 zal het boek verkrijgbaar zijn bij de boekwinkel in Oosterbeek. Van het fotoboek zijn 1000 exemplaren uitgegeven door Uitgeverij Meijer & Siegers. Het gaat om een luxe uitgave van hoge kwaliteit met 176 bladzijde in een formaat van 300x245mm. De teksten zijn zowel in het Nederlands als het Engels. 

Bestellen

Het fotoboek is te koop in de winkel van Meijer & Siegers. Ook is het mogelijk het boek te bestellen door een mail te sturen aan: meijerensiegers120jaar@outlook.com of via de website: https://www.libris.nl/meijerensiegers

Foto aan de muur

Wil je graag een foto uit de serie voor thuis aan de muur dan zijn diverse werken te bestellen via "Werk aan de Muur". Staat de gewenste foto er niet tussen laat het dan weten via het contactformulier.